miércoles, 2 de marzo de 2011

Arribada a Santiago

Arribada a Santiago
Hem arribat aquest matí després de passar la nit viatjant en un bus des de Valdívia. La veritat és que potser perque ja ens hi estem acostumant, potser perque arribàvem a Santiago i feia dies que ho esperàvem, però el viatge se'ns va fer prou còmode. 
L'arribada a Santiago a l'estació un gran moviment de gent carregada amb maletes, nens, sacs de patates...gent cridant anunciant sortides i artibades de busos, taxis...i sol. Podríem dir que per fi hem arribat a l'estiu. Aquest estiu que quan ens agafa a casa evitem a tota costa i ens amaguem, aquell sol que quan t'agafa havent de caminar llargues distàncies maleeixes, però que nosaltres després de dies jugant a ara em poso el polar, ara me'l trec, ho hem agraït. Hem agafat un taxi que ens ha dut directament a casa la Maria creuant gran part de la ciutat, veient el Palacio de la moneda de lluny i grans avingudes. Una ciutat gran, plena de gent però també molt plena de verd.
Un cop aquí ens hem relaxat, hem deixat les coses i hem marxat al super per comprar menjar per cuinar-nos un bon dinar. Hem comprat, ens hem dutxat, i ens hem posat a fer uns macarrons ben casolans. Per comprar hem anat al super i al mercat del barri. Un mercat petit però suficient, dues peixateries, tres o quatre botigues de fruita i verdura, i una carniceria. La gent sempre molt amable i disposada a ajudar.
Després de dinar, i un cop instal.lades ens ha atacat la son...evidentment les 12h de bus de nit no eren tan recuperadores de son com havien semblat. Ara ens hem despertat i comencem a planificar els nostres dies a Santiago i els seus voltants.

4 comentarios:

  1. Vinga doncs a aprofitar al màxim aquest sol que teniu per aquí... (aquest cap de setmana nosaltres també n'hem tingut una mica, però ara torna la fred).

    ResponderEliminar
  2. Aquesta sensació de tranquil·litat i benestar m'acaba d'arribar a mi, i mira que estam a molts kilòmetres de distància...! Disfruta-ho Núria!

    ResponderEliminar
  3. Espero que continues escribiendo durante esta nueva etapa,es muy gratificante viajar contigo. Disfruta mucho y sigue explicandonoslo
    Besos
    Pili

    ResponderEliminar
  4. Nuriiiiiiiiiiiiiii!!!
    Ara feia dies que no et llegia. Ja heu voltat mig sudamèrica, no?
    Quines ganes de veure't i que m'expliquis com ha nat tot!
    Un petonàs i ens veiem aviat!

    X cert, quan tornes?

    ResponderEliminar