domingo, 13 de febrero de 2011

Buenos Aires




Ahir vam tenir el primer contacte amb la ciutat. És immensa, la diversitat d'estils es veu reflexada en els barris que tot i tocar-se, són clarament diferents. Vam començar per visitar la catedral, el cabildo, vam poder entrar a la Casa Rosada, veure des del balcó la Plaza de Mayo. Suposo que més que l'edifici en sí, el que era interessant era pensar en la història que guardaven aquelles parets, en la vida que aquell espai havia tingut.




Després de la casa Rosada vam anar cap a Sant Telmo, el barri on es troba el nostre alberg. És força bohemi, hi ha botiguetes de nous dissenyadors i places amb terrasses on es pot menjar i observar una parella ballant tango. A l'hora de dinar vam fer una primera incursió en la famosa carn argentina i després de dinar, ens vam dirigir cap a la Boca. Vam poder veure l'estadi del Boca i després vam arribar al famós caminito amb les seves casetes de colors. No ens podem queixar ja que nosaltres no vam deixar de ser uns més entre la massa de turistes, però com a tants altres llocs el pascontinu de gent ha deformat la realitat.
Després de la Boca ens vam encaminar cap a Puerto Maderos, contrast total i absolut, vam passar d'una de les zones més pobres de la ciutat, a una ciutat que no semblava BsAs. Edificis que recordaven als de qualsevol gran urbe Europea o Nord-Americana, semblant a la Défense de Paris. Vam passejar pel costat del Río de la Plata, fins arribar al pont fet pel Calatrava en homenatge a la dona, representant una parella ballant Tango. Allà ens vam menjar un gelat gegant, regalimant per tot arreu. Poc després ens vam dispersar per començar aresoldre el futur del viatge.


1 comentario:

  1. Que guay lo de la Casa Rosada i la Plaza de Mayo... a mi també m'agrada estar a aquests lloc i pensar en la història!

    ResponderEliminar