domingo, 27 de febrero de 2011

Chiloe,i el mal temps segueix jugant amb nosaltres

 Un altres dels objectius del viatge era tenir uns dies de sol i platja...de nou la meteorologia s'hagirat en cotra nostra. Avui ens hem llevat amb un sol espatarrant i ens hem vestit ràpidament d'estiu, hem posat el bikini a la bossa i hem marxat direcció Cucao. Cucao està al oest de la illa més al sud de Castro, la capital de la illa i on estem allotjades. A mesura que ens anàvem acostant al nostre destí veiem més aprop un gran núvol gris que cobria tot el cel damunt del mar. Hem hagut d'agafar una carretereta de pedres per arribar a la platja i un cop allà ens hem hagut d'abrigar ben abrigades abans de sortir del cotxe. Al sortir la platja era molt maca, una platja llarga, de sorra fina que amb el vent corria per damunt de les dunes.


Davant de l'intent frustrat de platja hem decidit canviar de plans i anar a buscar el sol. Ens hem dirigit cap a un poble que es diu Chonchi (com veieu aquí els noms dels pobles són ben curiosos) i al ser diumenge el poble estava desert i tota la gent estava concentrada a l'esglèsia des d'on sortien càntics.



Els Palafitos:



No hi havia ni una sol lloc on menjar o on prendre alguna cosa per tant hem decidit tornar a Castro a dinar allà. Després de dinar hem fet una migdiada i ara ens dirigim a fer un tomb pel poble.

1 comentario:

  1. Nuri,
    potser amb el sol i la platja no heu tingut sort... però aquestes fotos són precioses! És idílic aquí on esteu!!

    Ah, dimcres a teatre vam parlar de tu. Volem saber quan tornes per lo de les colònies i aquestes coses. M'envies un mail amb la data?

    Molts petons!!

    ResponderEliminar