martes, 8 de febrero de 2011

Preparant la sortida

Ja fa molts mesos, per no dir anys, que aquest viatge va començar a gestar-se. Evidentment, i com tantes altres coses a la vida, en aquell moment no m'imaginava pas que finalment el viatge seria com està previst que sigui. També he de dir que, probablement quan arribi al final de l'aventura, l'evolució dels esdeveniments tampoc tindrà gaire cosa a veure amb el què segurament ara tinc en ment.
Devia ser fa més o menys 4 anys quan vam sentir a parlar per primera vegada als nostres predecessors en això de la medicina del fet de viatjar després del MIR. Vam començar a prendre consciència que després d'aquell moment teòricament les nostres vides havien de canviar, i que el fet de tenir 3 o 4 mesos de vacances ininterrompudes no es produiria mai més. És aquella sensació impulsiva i estranya que et condueix a pensar: " o ara o mai!"....i aquí estem...a poques hores de començar aquest viatge que ens ha de portar a conèixer, entre altres coses, el que és considerat com el punt més austral del territori habitat...
No sé si podrem donar continuitat a aquesta pàgina, si realment tindrem temps i mitjans per anar explicant què ens passa, com ho vivim...el cas és que l'hem creat amb aquesta intenció i esperem fer-vos arribar una mica la nostra experiència.


P.S.: La imatge, tot i no tenir gaire a veure, és també d'un punt de l'altre costat de l'oceà: La Habana.

2 comentarios:

  1. Nuri!!

    Ja t'he trobat!! Ara m'acabo d'inspirar que probablement ho trobava a través de La Piscifactoria... i així ha sigut!
    Que guay!! Gaudiu-ne molt i a veure si hi ha sort i aquest bloc pot anar creixent durant aquest temps i així els que estem aquí podem gaudir-ne també una mica!
    Molts petons!

    ResponderEliminar
  2. des de barcelona et seguim!! espero que hagi anat molt bé l'inici de viatge! (posa fotos de per on passes e també ;P)

    ResponderEliminar