viernes, 25 de febrero de 2011

Punta Arenas, maleït vent

Avui us escrivim després d'un dia de força decepció. La nostra primera impressió de Punta Arenas no va ser gaire positiva, però em sembla que després del dia d'avui, tenim força ganes que arribi demà i volar cap al Nord.






Un dels atractius de Punta Arenas són els viatges que es poden fer des d'allà a la Illa Magdalena on hi ha la possibilitat de veure pingüins i no només de veure'ls sinó que baixar i caminar amb ells. Aquest matí quan ens hem dirigit a l'agència que ho organitzava ens han informat que per qüestions de mal temps, bàsicament el vent, avui no sortirien vaixells que fessin la ruta...ha estat una bona galleda d'aigua freda...tot i així hem vist que hi havia una altra excursió terrestre que et portava també a un altre punt on hi havia pingüins, tot i que no era el que volíem ho hem agafat per intentar-ho, i de nou ha estat a més a més d'una gran decepció, una estafa...com deia un senyor xilè que també feia l'excursió, et sortia a "luca el pingüino", és a dir que pagaves 8000 pesos chilenos (8 lucas que diuen ells) per veure potser 10 pingüins i de lluny.




Les condicions climàtiques a més a més eren dolentíssimes, feia molt fred i un vent que no et deixava caminar i que si et quedaves quiet et congelava. Per tant, ha estat una excursió més que breu...esperem que demà a Chiloe les coses surtin millor.

1 comentario:

  1. En tot viatge hi ha coses que et decepcionen i moment en què et sents estafat... (per desgràcia), però ara ja està, ja heu complert el vostre cupo. jejeje

    ResponderEliminar