viernes, 18 de febrero de 2011

Torres del Paine II

Avui ens hem llevat a les 8 del matí després d'haver passat el vespre al refugi. A l'habitació hem coincidit amb una parella i una noia que havien fet la ruta W la més típica dins del circuit d'excursions del parc natural. Teòricament està planificada per fer-la en tres dies però tothom la considera una ruta molt exigent i potser seria recomanable fer-la en més temps. Nosaltres hem decidit fer una ruta d'unes quantes hores per arribar al mirador de les Torres del Paine.
De Argentina

La veritat és que quan hem sortit el cel estava força tapat, i feia molt vent. Hem anat pujant a poc a poc, i la veritat és que a mesura que hem anat avançant, la por per les agulletes de l'endemà també augmentava. El camí era força estret i en molts trams havíem d'anar en fila índia. De tant en tant ens havíem de mantenir en una voreta per deixar passar als cavalls que pujaven begudes i queviures cap als refugis i campaments que aniríem trobant pel camí. També hem de dir que altres viatgers més espavilats pujaven directament en cavall.
De Argentina
La pujada no ha estat fàcil, potser tampoc estem en la millor forma física, però hem arribat prou endavant. Durant tot l'ascens els paisatges han estat impressionants, la vall anava quedant sota, amb els llacs i les muntanyes verdes amb plaques marrons jugaven amb els núvols i les seves ombres. Darrera nostra es trobàven les torres....i baixant cap a les valls múltiples rierols que anàvem creuant provinents del desgel de les glaceres.
De Argentina
La llei dels excursionistes et feia sentir més acompanyat, en els trams en que et creuaves amb gent tohom et saludava i fins i tot a vegades et donaven ànims. La baixada ha estat molt més ràpida del que esperàvem per tant hem pogut aturar-nos i dinar tranquil.lament. Teníem el temps bastant just perque havíem d'arribar a una hora prudent per poder agafar el bus que ens portés a la porta del parc per agafar l'altre bus per tornar al Calafate. 

3 comentarios:

  1. És genial quan estàs a la muntanya i tothom amb qui et creues et saludes.
    Acabo de descobrir l'album del picasa amb mil fotos, vaig a gaudir d'aquests paisatges.

    ResponderEliminar
  2. Les fotos espaterrants! Crec que és un molt bon lloc per desconnectar!

    ResponderEliminar
  3. Ei les fotos dels paisatges són impressionants però m'agradaria veure-us en elles més sovint!!! :D
    Nosaltres en breu també explicarem les nostres aventures per Europa via blog, quina emoció!!!
    petonets!

    ResponderEliminar